Het zál vaders een zorg zijn; klik hier voor home en inhoudsopgave vaderdag 2007

 


vaderdagaffichering in 2005Samen vaderdag vieren in Deventer

Mede ter gelegenheid van het aannemen van het amendement voor gelijkwaardig ouderschap van de SP door de Tweede kamer zal er een kleine landelijke viering van vaderdag zijn in Deventer. 17 juni 14 uur. Verzamelen op de Brink voor het kantongerecht. 5 minuten lopen van station Deventer. Er zullen balonnen worden opgelaten.

 

In verband met Vaderdag nodigen we u graag uit om a.s. zondag 17 juni 2007 vanaf 14.00 - 17.00 uur uur naar de Brink in Deventer te komen om samen met elkaar en samen met de SP-afdeling Deventer op eigen, tegelijk gezellige en ontspannende, maar ook ingetogen en gepaste, wijze Vaderdag te vieren.

We gedenken daarbij kort het afgelopen dinsdag 13 juni in de Tweede Kamer aangenomen SP-Amendement op het “Gelijkwaardig Ouderschap na Scheiding” bij wetsvoorstel 30145. Een amendement dat zijn wortels heeft bij het initiatief dat de SP-afdeling Deventer in 2006 heeft genomen met een amendement op gelijkwaardig ouderschap op het SP-verkiezingsprogramma.

De sfeer is gemoedelijk en ontspannen. Als u a.s. zondag uw kinderen op bezoek heeft kunnen die gerust meekomen.

 • Verslag vaderdag 2007 en Speech Joep Zander
 • SP-amendement gelijkwaardig ouderschap aangenomen in de Tweede kamer dit is een externe link
 • SP-bericht over dit amendement
 • ik-vader-berichtgeving
 • meer vaderdag op deze site
 • alle documenten 2 jaar ploeteren met wetgeving Donner en Luchtenveld
 •  

  site-zoekmachine home en inhoudsopgave site het zál vaders een zorg zijn colofon- tips & citaat- mail- links dossier stalking dossier beeld en geluid; klik voor index dossier repressie familierecht; klik voor index dossier ouderverstoting dossier kinderbescherming dossier wetenschap en vaderschap dossier rechterlijke macht dossier feminismekritiek
  Last Updated http://vaderseenzorg.nl/citaten.html : zie ook de andere pagina's