Het zál vaders een zorg zijn; klik hier voor home en inhoudsopgave vaderdag 2005


vaderdag in HaarlemFathers4Justice organiseert voor het eerst een grote nationale manifestatie voor vaderdag. Er worden balonnen opgelaten. Er komt een klimmuur voor de kleine superhelden, muzikale performances en korte toespraken van onder andere Harry van Bommel (Vader en Tweede Kamerlid SP), Louis Tavecchio (Hoogleraar Kinderopvang), Peter Prinsen (advocaat), Joep Zander (pedagoog en vader) en Purple Heart Liz Mejia.

Zaterdag 19 juni van 12.00 uur tot 16.00 uur op de Haarlemse Botermarkt.

Zie verder het persbericht hieronder en de site van F4J

Persbericht Vaderdag in Haarlem

Botermarkt, Haarlem, Zondag 19 Juni: 12.00 tot 17.00 uur

Een leuke en ludieke Vaderdag in Haarlem, voor de hele familie en zeker voor ouders die vandaag zonder hun kinderen zijn. Zij zijn bijzonder welkom.

Live muziek, Ballonnen, Klimmuur, Superhelden, Films, Schminken en nog veel meer. Veel voor de kinderen en veel voor ouders, met of zonder toegang tot hun kinderen.

Vaderdagevenement met Fathers 4 Justice in Haarlem: Een dag die je niet wilt missen!

Veel kinderen zullen komende zondag een heerlijke vaderdag met hun vader hebben.

Voor 2.000.000 mensen ligt vaderdag heel anders. Een op de 5 Nederlandse kinderen moeten vaderdag zonder hun vader vieren door toedoen van de familierechtbanken en het falende familierecht.

Voor alle kinderen, moeders en vaders organiseert Fathers 4 Justice komende zondag 19 juni van 12.00 tot 17.00 uur een Vaderdagevenement op de BOTERMARKT in HAARLEM !

Iedereen is welkom. Kinderen, ouders en grootouders, met of zonder toegang tot elkaar. Een dag om samen te vieren ondanks de wandaden van familierechters!

Voor de kleintjes is er schminken, voorlezen, en tekenen en kleuren. En voor de oudere kids worden Batmanfilms vertoond. Voor jonge aanstormende Superhelden is er een klimmuur - om onder goede begeleiding alvast te oefenen.

Voor de vaders is er live muziek en wordt er meegezongen. En er zijn Superhelden films - inclusief de Fathers 4 Justice versies op bruggen en rechtbanken om het onrecht in het familierecht te ontmaskeren!

Special appearances van Batman zelf en zijn maatje Robin, Spiderman, Harry van Bommel (Tweede Kamerlid SP), Louis Tavecchio (Hoogleraar Kinderopvang), Peter Prinsen (Familierechtadvocaat), Joep Zander (zelf ook vader) en Purple Heart Liz Mejia.

Om 15:00 uur laten we met z'n allen - klein en groot, jong en oud - 500 ballonnen de lucht in. Een ballon voor elke 1000 kinderen die Vaderdag niet met hun vader kunnen vieren.

Vaderdag zal nooit meer precies hetzelfde zijn!

toespraak Joep Zander hier

Internet:

 • Vaderdag evenement Fathers 4 Justice
 • Fathers 4 Justice Nederland
 • Fathers 4 Justice Internationaal
  In het afgelopen jaar heeft Fathers 4 Justice zich ontwikkeld tot de grootste, snelst groeiende en snelst bewegende campagnegroep voor gelijkwaardig ouderschap in de wereld.

  zie ook: meer informatie over vaderdag op deze site


  site-zoekmachine home en inhoudsopgave site het zál vaders een zorg zijn colofon- tips & citaat- mail- links dossier stalking dossier beeld en geluid; klik voor index dossier repressie familierecht; klik voor index dossier ouderverstoting dossier kinderbescherming dossier wetenschap en vaderschap dossier rechterlijke macht dossier feminismekritiek
  Last Updated http://vaderseenzorg.nl/citaten.html : zie ook de andere pagina's