Het zál vaders een zorg zijn

 

de aktie in Zutphen 20-11-2003 9.00 uu

Volgens goed ingelichte bronnen is zojuist het gebouw van de directie Oost van de Raad voor de Kinderbescherming bezet. De bezetting gebeurde door een groep vaders ter gelegenheid van de dag van de rechten van het kind. Eisen, verdere details en dergelijke zijn bij de redactie van deze site nog niet bekend.

06-53365018
(de redactie van de site is niet verantwoordelijk voor acties of berichtgeving van derden)

20-11-2003 9.45 uur.

Het gaat inmiddels om ongeveer 10 bezetters. Om 14.00 uur zal er een persconferentie plaatsvinden. De eisen betreffen de uitvoering van 5 kamermoties van december j.l. Verder is de eis dat omgangsregelingen gehandhaafd worden.

eind 20-11-2003 late middag

De aktie is beeindigd.Resultaat is een afspraak om met de directeur generaal preventie jeugd en sanctiebeleid en de directeur generaal wetgeving binnen een maand een bijeenkomst te organiseren met deskundigen op het terrein van omgang zorg en gezag. De meeste kranten hebben korte berichten aan de bezetting gewijd. De Volkskrant zelfs een langer stuk en Stentor-deventer Dagblad berichtte op de voorpagina. Markant detail; Directeur Pasman van de raad Oost wist niet dat het vandaag dag van de rechten van het kind was.


home site het zál vaders een zorg zijn inhoud colofon tips & citaat mail links site zoekmachine en surftips dossier ouderverstoting dossier kinderbescherming dossier rechterlijke macht

Last Updated http://vaderseenzorg.nl/anja.html : zie ook de andere pagina's