Het zál vaders een zorg zijn; klik hier voor home en inhoudsopgave aktie in den haag

persbericht en foto

 

PERSBERICHT -  19 december 2003

Ouders en vrienden, zullen een protestbijeenkomst tegen omgangsonrecht houden voor het Parlementsgebouw in den Haag (Plein 2, 2511 CR DEN HAAG ) op 19 december 2003, van 10:00 tot 17:00 uur.

ACTIE voor het recht op familie.

Waarom deze Actie-

een foto van de aktie

Wij zijn een coalitie van burgers die zich verzetten tegen de corruptie in ons familierechtsbestel. Onze grondwet (gelijkheidsbeginsel), mensenrechten (verdrag EVRM), de rechten van de kinderen (verdrag IVRK) en medische ethiek (Wet BIG, NIP-code), worden door een groot deel van deze sector hardnekkig geschonden. Zogenaamd in belang voor het kind, herwaardeert en ontkracht men wat ligt beloten in al de genoemde verdragen/wetten. De ondeskundigdigheid en onzorvuldigheid waar deze en gene zich van bedienen, mogen u allen voorts niet ontgaan. Kern van deze problemathiek zijn ons inziens, een moedwillige uitbuiting van de rechten van het kind voornamelijk dankzij uitblijvende waarborging door ons familierechtsbestel. Kinderen ontberen een menswaardige rechtspositie en met hun samen, worden ook hun betrokkenen ontdaan van primaire rechtsbescherming. Wat plaatsvind is klinklare Apartheid.

Uit onderzoek blijkt,dat jaarlijks 44000-kinderen betrokken zijn bij (echt)-scheidingen. Zeventig % daarvan wordt het contact met vader ontnomen! En nog steeds,komen er 44 kinderen per etmaal bij die geen of nauwelijks contact hebben met beide ouders! Momenteel zitten plm-360000-kinderen/ 20000-Moeders/180000-Vaders/en dan ook nog het tig aantallen van Oma’s en Opa’s etc!, zonder elkaar. Er liggen al geruime tijd 5 aangenomen moties op de plank,bij ons parlement; Waarom is daar tot op heden nog niets mee gedaan? Wij pikken het niet langer. Want ouderschap stopt niet bij een (echt)-scheiding! Kinderen hebben recht op beide ouders!

Wij doen wederom een dringend beroep op onze Tweede kamer. STEL, AUB, EEN ONDERZOEK IN VOOR ONZE KINDEREN EN ONS. Hetgeen voorvalt is waarlijke MENSENRECHTENSCHENNIS. Een parlementaire enquete waardig.

Namens de coalitie 

- Zie onder andere http://groups.msn.com/DWAZEOUDERSPAGINA (Coens mapje o.a.)

 http://www.partijrechtenkind.nl

mvgr, Jos Aalders en Coen Xhofleer
Rietgansplein 23 / 6883DT / Velp (gld) Nederland     

tel- 0642665757-of- 0610722063 KINDEREN MISSEN HUN OUDERS-Schuld ons foute rechtssysteem!!

Meld je aan of kom vrijdag naar Den Haag als je ook jouw stem wilt laten horen voor de rechten van kinderen op beide ouders. Samen sterk! geef het door. Groetje van Coen

site-zoekmachine home en inhoudsopgave site het zál vaders een zorg zijn home colofon- tips & citaat- mail- links dossier stalking dossier beeld en geluid; klik voor index dossier repressie familierecht; klik voor index dossier ouderverstoting dossier kinderbescherming dossier wetenschap en vaderschap dossier rechterlijke macht
Last Updated http://vaderseenzorg.nl/191204.html : zie ook de andere pagina's