Openbare Uitspraak familierecht Maastricht FARK 16-4175
zo leerden we dat op school

zo leren we dat nog steeds op school

Attentie:

U wilt graag toegang tot een openbare uitspraak die door mij op internet is gezet omdat de rechterlijke macht hem niet zelf wenste te publiceren. De toegang tot deze uitspraak kostte mij behalve veel tijd ook 4,08 Euro. Dit was de kostenvergoeding die de rechtbank mij berekende. Dit heb ik, als veel andere dingen die ik voor het algemene belang deed uit eigen zak betaald.

Het opvragen van deze uitspraak is onderdeel van een jarenlange queeste om het democratische principe van de Trias Politicas uit de prullenbak te vissen. Openbaarheid van uitspraken is daarin een cruciaal onderdeel.

Clubs als noem maar op, Vader Kennis Centrum en dergelijke zijn op dit gebied niet zo actief. In plaats daarvan proberen ze mij lastig te vallen met nodeloze procedures, wat niet alleen hun, maar ook mij veel nodeloze tijd en geld kost. Ik verzoek u dan ook vriendelijk doch dringend dit werk van mij te steunen door een bedrag naar vermogen over te maken op giro: NL17TRIO0390505242 tnv Joep Zander Deventer ovv kosten verkrijgen uitspraken of donatie. Mijn dank.

Ik klik hier voor toegang, nadat ik bovenstaande ter harte heb genomen
tegenvoetsporen mail mij zoek op deze site vaders en zorg ik vader klik hier voor dossier publikaties Joep Zander internetkunstdossier van Joep Zanderhomepage Joep Zander
klik hier! >>
site joep zander

 
Last Updated http://joepzander.nl/discr.htm : zie ook de andere pagina's Logo Beeldrecht