RUBBELS

 kroontjesRubbels; uw eigen buitenschilderij

Als we over schilderijen praten, denken we dikwijls aan dingen die we binnen ophangen. Maar uiteraard kunt u ook aan de buitenkant van uw huis kunst verbinden. Een van de bekendste vormen is natuurlijk de muurschildering. Aan een muurschildering kleven flinke bezwaren. Een muurschildering is moeilijk of niet te verwijderen van de muur. U kunt dit oplossen door bijvoorbeeld een garagedeur als ondergrond te kiezen. Maar u kunt ook kiezen voor de rubbel …..de Rubbel??

De rubbel is een driedimensionaal element, vervaardigd volgens een geregistreerd procédé. Dit element is goed bestand tegen de invloed van weer en geweld en voelt zacht en flexibel aan. Het kan op zeer eenvoudige wijze aan de muur worden bevestigd, en kan net zo makkelijk weer worden verwijderd, en dus meegenomen. De rubbel is op een unieke manier speciaal voor u beschilderd. Na overleg met u maakt de kunstenaar een mooi buitenschilderij dat een of meerdere rubbels omvat.

De rubbel is inmiddels uitgetest in weer en wind, de gebruikte materialen zijn geoptimaliseerd en de beginkwalen opgelost. U krijgt een garantie van 5 jaar. U kunt voorbeelden van de rubbel al op meerdere plekken in Deventer tegenkomen. Ze lenen zich ook uitstekend voor zelf-schilderprojecten met bijvoorbeeld kinderen.

Al vanaf 595 euro wordt er een compleet project voor u ontworpen en uitgevoerd. Gemaakte rubbels zijn te koop vanaf 95 euro.

Nadere informatie: joep.nl.nu/rubbel of 0570-621784

kinderproject met rubbels in Deventer

Wilt u mij spreken, wenst u inlichtingen over koop van objecten of schilderijen, zat u te denken aan een opdracht of een project, wilt u creatieve adviezen over wat dan ook......... :

.....mail of bel 0570-621784

tegenvoetsporen mail mij zoek op deze site vaders en zorg ik vader klik hier voor dossier publikaties Joep Zander internetkunstdossier van Joep Zanderhomepage Joep Zander
klik hier! >>
site joep zander
Last Updated http://joepzander.nl/rubbels.htm : zie ook de andere pagina's Logo Beeldrecht