band site joep zander

7 jaar kunst van Joep


galerie t Nien end te Losser Van 4 mei tot 30 juni 2002 presenteren wij een overzicht van het werk van de Deventer kunstenaar Joep Zander. Joep exposeerde eerder in Deventer, Enschede, Zwolle en Nieuw Zeeland. Joep genoot zijn opleiding aan de AKI in Enschede. Naast vrij werk realiseerde Joep een aantal opdrachten.

Joep is vooral bekend van zijn geŽngageerde kunst waarin hij zich teweer stelt tegen de greep die de moderne staat doet naar de psyche van zijn burgers. De expositie "Ver band" laat een breed overzicht zien van zijn werk, zowel vlak als ruimtelijk uit de 7-jarige periode na zijn opleiding.

entree t Nien end bij expo joep Meer informatie over Joep Zander is te vinden op zijn eigen site https://joepzander.nl , die ook overigens een bezoek meer dan waard is. Voor informatie is Joep ook telefonisch bereikbaar op 0570-621784.

Zaterdag 11 mei 2002 om 15.00 uur opende Martin Knol, tot voor kort wethouder/locoburgemeester van Deventer, de expositie met een toespraak.

Galerie Ďt Nien End
Jo de Jong

 • Meer informatie op deze plek.
 • interview over deze expositie

 • object in vijver bij galerie t Nien end


  tegenvoetsporen acties van mij mail mij zoek op deze site vaders en zorg ik vader klik hier voor dossier publikaties Joep Zander internetkunstdossier van Joep Zander positieve linken homepage Joep Zander
  klik hier! >>
  site joep zander
  Last Updated http://joepzander.nl/nien.htm : zie ook de andere pagina's Logo Beeldrecht