expositie Humaan Joep Zander 1993 index internetkunstdossier van Joep Zandersite HUMAAN


swinger copyrights Joep Zander
man/vrouw
Dit was de foldertekst van mijn expositie "Humaan" in galerie opzicht 1993
+ inbeeldingen
leiden tot verbeeldingen.
Breng naar buiten
wat je naar binnen brengt,
naar binnen
wat je naar buiten brengt,
de wereld beweegt.

EXPOSITIE JOEP ZANDER

Als beeldend kunstenaar houd ik mij bezig met schilderen en tekenen maar vooral met ruimtelijk werk en meubel- en spel-ontwerpen.
Ik probeer in mijn kunst niet alleen de dingen om mij heen te verwerken,maar er ook iets mee toe te voegen aan de wereld om mij heen. Soms zwaar als lood; soms zo licht als een spel.
Kunst beschouw ik als een uitermate kwetsbare ,maar sterke weg om deze eigenzinnigheid te toon te spreiden.
Zonder dat ik dat als uitgangspunt neem, blijken op mijn werk ook altijd woorden van toepassing. Deze heb ik dan ook vermeld.
Deze titels blijken voor mij altijd net weer de begrippen te bevatten die ook daadwerkelijk iets toevoegen aan het werk. Dat is elke keer een verrassing.Soms passen woorden uit andere talen gevoelsmatig beter. Ik hoop dat u zich een beetje vertrouwd kunt voelen met hetgene wat ik heb geschilderd;zodat daarmee iets van wisselwerking tussen u en mij ontstaat.

 


Wilt u mij spreken, wenst u inlichtingen over koop van objecten of schilderijen, zat u te denken aan een opdracht of een project, wilt u creatieve adviezen over wat dan ook......... :

..mail of bel 0570-621784

tegenvoetsporen mail mij zoek op deze site vaders en zorg ik vader klik hier voor dossier publikaties Joep Zander internetkunstdossier van Joep Zanderhomepage Joep Zander
klik hier! >>

 
Last Updated http://joepzander.nl/band.htm : zie ook de andere pagina's Logo Beeldrecht