site joep zander internetkunstdossier van Joep Zander Op zoek naar het sociale hart


een prematuur standbeeld voor balkenende twee
open atelierroute

Op zoek naar het sociale hart; offerbeeld voor balenende twee
Expo over; Nu te koop!!! Klik hier voor meer info

Standbeeld ....een offerbeeld.

Het is toch in en in triest dat mijnheer Balkenende zelf op zoek moet gaan naar bezuinigingen. Als weldenkend deelnemer aan de maatschappij komt u zelf met voorstellen. De maatschappij .... dat bent u; niet waar???

Dus levert u zelf uw offers in bij dit beeld!!! U kunt dit ter plekke doen door in het mandje bij het beeld van het sociale hart een voorwerp of briefje achter te laten. U kunt bijvoorbeeld uw tandenborstel inleveren als symbool voor het inleveren van de tandartsvergoeding... Ö. Maar u kunt natuurlijk ook zelf wat creatiefs bedenken.

Als u het liever simpel houdt kunt u ook een briefje inleveren met daarop uw idee.

U kunt uw ideeŽn ook aanleveren via email Joep


Deventer Dagblad (Sandra Bos) over dit project:

"Joep Zander vraagt zijn bezoekers een offer te brengen met een soort anti-Balkendende-ll etalagepop. In een doos mogen tandenborstels, pilstrips of ideëen op schrift worden gedeponeerd. "Het Groen is gras", de caravan en de etalagepop, dit soort krenten fleuren de pap wel op, maar de pap heeft dat beslist niet nodig." Goed bedacht Sandra van die pillenstrip.
Voor inlichtingen over koop, opdrachten, projecten, adviezen: mail of bel 0570-621784
tegenvoetsporen mail mij zoek op deze site vaders en zorg ik vader klik hier voor dossier publikaties Joep Zander internetkunstdossier van Joep Zanderhomepage Joep Zander
klik hier! >>
site joep zander
Last Updated http://joepzander.nl/balken.htm : zie ook de andere pagina's Logo Beeldrecht